Recrutare Personal Filipine

Recrutăm muncitori calificați din Filipine pentru angajare!

Ești în căutarea de personal calificat și dedicat pentru compania ta și nu reușești să găsești candidatul potrivit? Îți propunem să te orientezi către forța de muncă din Filipine! Prin experiențele anterioare, muncitorii filipinezi au demonstrat că sunt responsabili, devotați și respectuoși. Femeile din Filipine sunt deosebit de solicitate pentru poziții de babysitter, îngrijitoare sau în centrele SPA. Unul dintre atuurile lor importante este atenția acordată detaliilor, ceea ce îi face ideali pentru industria textilă, producție sau HoReCa.

Dacă ai o poziție disponibilă în firma ta și consideri că o persoană din Filipine ar fi o alegere bună, ești în locul potrivit. Oferim un spectru larg de servicii de recrutare pentru personal non-UE în diverse domenii, de la HoReCa, agricultură până la FMCG.

SELECTĂM PERSONAL DIN 8 ȚĂRI DIN ASIA

SERVIM UN SPECTRU VAST DE DOMENII

CONSULTANȚĂ ȘI SERVICII UNIFICATE

Oferim servicii profesionale de selecție a forței de muncă din Filipine!

Dacă dorești să adaugi personal din Filipine echipei tale, suntem aici pentru a te susține cu o gamă completă de servicii, de la procesul inițial de recrutare până la integrarea și adaptarea angajatului în mediul românesc.

Îți propui să recrutezi muncitori din Filipine ?

Conectează-te imediat cu unul dintre consilierii noștri profesioniști!

blank
5/5 - (53 votes)