Recrutare Personal Ingrijire Asistenta din Asia

Selectăm personal din Asia pentru domeniul de asistenta și ingrijire!

În sectorul sensibil al îngrijirii și asistenței sociale, unde empatia și profesionalismul sunt esențiale, angajarea potrivită este vitală. Acest domeniu necesită o abordare delicată, mai ales atunci când vine vorba despre îngrijirea persoanelor cu handicap, bolnave sau vârstnice. Din aceste motive, mulți dintre angajatorii din România aleg să colaboreze cu personal din Asia, în special femei, cunoscute pentru compasiunea, răbdarea și competența lor în astfel de roluri.

Fie că ești în căutarea unei angajări pentru afacerea ta sau pentru nevoi personale, echipa noastră este gata să îți ofere suport. Ne angajăm să efectuăm o selecție riguroasă, având în vedere natura sensibilă a acestui domeniu, pentru a te asigura că vei colabora cu indivizi de încredere și responsabili.

Țări din care efectuăm recrutări

Selectăm specialiști pentru sectorul HoReCa din următoarele 8 țări asiatice: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de care ne ocupăm

Oferim servicii pentru diverse sectoare: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA etc.

Servicii Integrale

În afara procesului riguros de selecție a personalului, oferim și consultanță și sprijin în obținerea tuturor autorizațiilor și documentației necesare.

Descoperă mai multe detalii despre cum recrutăm muncitori din Asia pentru asistență și îngrijire!

Procesul de angajare a lucrătorilor din Asia pentru sectorul de asistență și îngrijire este unul meticulos și profesional, care începe cu dialogul detaliat cu clientul nostru și se încheie cu asigurarea tuturor documentelor necesare pentru ședere și muncă în România. Conștienți de importanța transparenței și comunicării într-o astfel de colaborare, ne ghidăm după o serie de pași bine definită, pentru a oferi cea mai bună potrivire între nevoile clientului și calificările candidatului.

Noi suntem entitatea de încredere pentru recrutarea de infirmiere, asistenți sociali, asistenți medicali, îngrijitori și alte roluri din sfera asistenței și îngrijirii. Cu o experiență bogată în domeniu, un portofoliu divers și un istoric de clienți satisfăcuți, echipa noastră este dedicată în a găsi candidații potriviți care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client.

Candidații vor fi supuși unui proces riguros de selecție, culminând cu analiza CV-urilor și opțiunea de a alege persoana cea mai adecvată. Oferim, de asemenea, posibilitatea de a fi prezent la un interviu live cu candidatul selectat.

După identificarea candidatului potrivit, se inițiază procesul de obținere a vizelor de ședere și permiselor de muncă. Specialiștii noștri se vor ocupa de gestionarea tuturor documentelor și procedurilor legale necesare pentru finalizarea procesului de imigrare.

Pasul următor include coordonarea aspectelor logistice, precum transportul și cazarea. La cererea clientului, vom gestiona toate detaliile, asigurându-ne că oferim soluții eficiente din punct de vedere financiar, în conformitate cu bugetul stabilit.

Dorești să recrutezi personal din Asia pentru asistenta și ingrijire ?

Conectează-te imediat cu unul dintre consilierii noștri profesioniști!