Recrutare Muncitori HoReCa Asia

Recrutare muncitori din Asia pentru domeniul HoReCa!

Înțelegem faptul că piața forței de muncă din România poate fi limitată, iar găsirea personalului care să corespundă așteptărilor și să trateze locul de muncă cu profesionalism poate fi o provocare. Prin urmare, ne punem la dispoziție experiența pentru a te ajuta să identifici candidații ideali din Asia, care se aliniază perfect la cerințele și standardul locului de muncă.Muncitorii asiatici sunt recunoscuți pentru abilitățile lor culinare și pentru plăcerea de a găti preparate savuroase. Combinând pasiunea, măiestria și dăruirea pentru gastronomie cu abilitatea de a servi într-un mod ospitalier, acești candidați se potrivesc excelent într-un restaurant, cafenea, hotel sau orice alt spațiu din industria HoReCa.Având o experiență vastă în intermedierea angajărilor, putem confirma cu încredere că cetățenii asiatici sunt dedicați muncii, responsabili și meticuloși.

Țări din care efectuăm recrutări

Selectăm specialiști pentru sectorul HoReCa din următoarele 8 țări asiatice: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de care ne ocupăm

Oferim servicii pentru diverse sectoare: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA etc.

Servicii Integrale

În afara procesului riguros de selecție a personalului, oferim și consultanță și sprijin în obținerea tuturor autorizațiilor și documentației necesare.

Descoperă mai multe detalii despre cum recrutăm muncitori din Asia pentru domeniul HoReCa!

Procesul de angajare a muncitorilor din domeniul HoReCa din Asia pentru piața românească este unul detaliat și meticulos. Acesta începe cu dialogul dintre noi și clienții noștri, urmat de colaborarea cu partenerii din Asia și continuă cu selecția și interviurile cu candidații. Ne asigurăm că fiecare candidat este evaluat în mod corespunzător și profesional, și oferim asistență completă în obținerea tuturor documentelor necesare. Abordarea noastră ține cont de cerințele specifice ale angajatorilor și ne străduim să satisfacem așteptările acestora.

Ne distingem ca alegerea ideală pentru recrutarea ospătarilor, bucătarilor sau a altor profesioniști din domeniul HoReCa. Avantajul nostru rezidă în experiența vastă a echipei, în diversitatea portofoliului și în mulțimea de clienți satisfăcuți pe care i-am servit de-a lungul anilor. Ne mândrim cu abilitatea de a înțelege și satisface nevoile specifice ale fiecărui client, oferind soluții personalizate și de înaltă calitate.

Adoptăm un proces metodic și personalizat pentru a răspunde cerințelor tale. Începem cu o discuție amănunțită cu tine pentru a înțelege exact nevoile și așteptările, apoi trecem la etapa de selecție unde fiecare candidat este evaluat cu atenție. Oferim suport integral în ceea ce privește formalitățile legale, precum obținerea vizelor, permiselor de ședere și de muncă. Ne angajăm să fim alături de tine și de angajații recrutați în fiecare etapă, asigurându-ne că procesul de integrare la locul de muncă este cât mai lin și eficient posibil.

Dorești să recrutezi personal din Asia pentru restaurante si hoteluri (Horeca) ?

Conectează-te imediat cu unul dintre consilierii noștri profesioniști!