Recrutare Personal Asiatic pentru Alte Industrii

Selectăm personal calificat din 8 țări din Asia!

Suntem dedicați să sprijinim companiile din România, indiferent de dimensiunea acestora, furnizând servicii de recrutare profesională pentru personal străin în diverse domenii, precum: agricultură, industria alimentară, HoReCa, construcții, auto, îngrijire și asistență, SPA, producție, curățenie și altele.

Datorită pregătirii și dorinței de a lucra în diferite sectoare, lucrătorii din țările asiatice sunt preferați de către companiile din România pentru recrutarea de cetățeni non-UE. Indiferent că ai nevoie să angajezi un bucătar, un muncitor în construcții, o bonă, un îngrijitor sau un ospătar, noi, la Leading Global Recruitment, suntem pregătiți să îți oferim asistență și suport complet pentru a găsi candidatul potrivit pentru nevoile tale.

Țări din care efectuăm recrutări

Selectăm specialiști pentru sectorul HoReCa din următoarele 8 țări asiatice: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de care ne ocupăm

Oferim servicii pentru diverse sectoare: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA etc.

Servicii Integrale

În afara procesului riguros de selecție a personalului, oferim și consultanță și sprijin în obținerea tuturor autorizațiilor și documentației necesare.

Descoperă mai multe detalii despre cum recrutăm muncitori din Asia în alte industrii!

Procesul de recrutare a muncitorilor din Asia este unul sofisticat și meticulos, începând cu consultarea inițială cu clientul nostru și încheindu-se cu asigurarea tuturor documentelor necesare pentru ședere și muncă în țară.  Ne concentrăm pe o comunicare deschisă și transparentă, astfel încât să ne asigurăm că fiecare etapă este realizată cu atenție și precizie, respectând cerințele specifice ale clientului și ale candidatului.

Compania noastră este compusă din profesioniști cu expertiză în diverse domenii, inclusiv recrutare, formare, gestionarea forței de muncă, consultanță de afaceri și asistență juridică specifică legislației românești. Experiența și competențele noastre acumulate ne plasează în poziția ideală pentru a oferi servicii de recrutare de înaltă calitate pentru personalul non-UE, personalizate pentru nevoile specifice ale fiecărui client

Efectuăm întregul proces de selecție, acoperind nevoile tale cu rigurozitate și atenție la detalii.

Menținem o comunicare constantă și transparentă cu clienții noștri, ținându-i la curent cu progresul și statusul recrutării.

Asigurăm suport complet în obținerea documentelor necesare (cum ar fi vizele, permisele de ședere și de muncă, etc.) și coordonăm întreaga procedură de imigrare.

Ne angajăm să sprijinim muncitorii recrutați în integrarea lor la locul de muncă, pentru a asigura o tranziție fluidă și eficientă.

Dorești să recrutezi personal din Asia pentru orice alt tip de domeniu?

Conectează-te imediat cu unul dintre consilierii noștri profesioniști!

blank
5/5 - (5 votes)