Forță de muncă
temporară

Flexibilitate de adaptare

Muncă temporară

Nevoile organizațiilor actuale sunt nuanțate la fel de mult pe cât sunt precise. De multe ori, schimbări, fluctuații sau pur și simplu caracterul sezonier al activității (parțial sau în integritatea ei) solicită personal calificat, capabil să îndeplinească un rol temporar sau de durata mai lungă.
Focus pe core-business
Permite companiei să se concentreze pe activitățile principale de business, alocând doar resursele strict necesare
Suport la integrare
În cazul în care personalul este din altă țară, UE sau non-UE, punem la dispoziția companiilor o suită de servicii de imigrare, integrare,
Costuri reduse
Reduce costul administrativ al departamentului de resurse umane cu specialist HR, pisholog, teste specifice, baza de date candidații, deplasări la târguri de cariere, contactul cu instituții și rețele specifice etc.
Expertiză
Aveți nevoie de profesioniști cu experiență în resurse umane. Expertiza vine din acces constant la provocările oferite de mediul HR, sute de proiecte cu specific propriu, acces la instrumente și metodologie dedicate.
Resurse si abordare PREMIUM

Abordare

Experiență în identificarea și evaluarea candidaților

Lipsa de personal calificat este o provocare prioritară pentru majoritatea organizațiilor. În multe situații, companiile nu au structura și resursele necesare abordării unui proces complex de căutare, selecție, testare, recrutare, integrare, evaluare angajați. Întregul proces se poate dovedi extrem de time-consuming și există întotdeauna riscul de a invesții timp și bani într-o acțiune ce nu are un rezultat satisfăcător.