Servicii de imigrare

Viză, imigrare și permis de muncă

Servicii de obtinere a documentelor legale pentru a lucra si a locui in Romania

Cetățenii care vin să lucreze în România trebuie să inițieze și să gestioneze un flux de documente riguros și care poate da câteodată bătăi de cap. De la viza de călătorie, permise de ședere temporară sau permanentă, avize de muncă la notificări ITM, recunoașterea diplomelor și apostile – Premium HR oferă asistență directă și consiliere pentru a vă asigura că procedurile și reglementările sunt îndeplinite conform normelor și legilor în vigoare. Criteriile pentru angajarea cetățenilor străini (din spațiul UE sau non-UE) trebuie avute de asemenea în vedere, și angajatorul trebuie să respecte anumite condiții. 

Asistență și consiliere
Experți în domeniul imigrării
Ajutăm companiile să înțeleagă în detaliu implicațiile acestor demersuri și să își desfășoare în condiții de conformitate operațiunile.
Suport

Cu ce vă ajutăm în cadrul serviciilor de imigrare:

Premium HR și-a consolidat o expertiză considerabilă în servicii de imigrare printr-o activitate începută în urmă cu 8 ani, focusată pe simplificarea proceselor, alocarea judicioasă de resurse și înlăturarea riscurilor prin analiză meticuloasă. Rolul echipei de consultanți în imigrare este de a rezolva problemele rapid și cu profesionalism, cu un consum minim de timp, resurse umane și financiare.

Competență
Echipa de consultanți în imigrare Premium HR a dezvoltat un set exhaustiv de servicii, complet adaptate nevoilor companiilor, cu ajutorul cărora acoperă o gamă largă de provocări derivate din legislația privind migrația și diverse aspecte de mobilitate forță de muncă.
Eficiență
Asistență de la etapă inițială, obținerea vizelor de călătorie până la obținerea dreptului de ședere, a vizei de muncă. Asistăm angajații în relația cu autoritățile competențe, legalizări și apostilari, atât pentru angajați cât și pentru membrii familiilor acestora.
Simplificare proces
Orice persoană fizică sau companie care plănuiește să angajeze un cetățean dintr-un alt stat trebuie să se asigure că sunt îndeplinite o serie de condiții , conform prevederilor legii. Premium HR face că totul să decurgă eficient, rapid și fără bătăi de cap.
Degrevare
Oferim asistență de la etapă inițială până la depunerea și finalizarea procesului de obținere a dreptului de ședere. Serviciile sunt complexe și adaptate provocărilor actuale și nevoilor specifice ale fiecărei organizații.
Simplificăm procese consumatoare de timp și resurse

Soluții apreciate de către companii dar și de angajați

Misiunea Premium HR este de a asista și consilia compania client pe parcursul întregului proces.

Am asistat multiple organizații interne sau multinaționale care angajează personal din străînătate, oferind consultanță juridică și consiliere de specialitate. Angajarea cetățenilor străini în România presupune o serie de acțiuni însoțite de documente vitale pentru desfășurarea coerentă și mai ales legală a activității. De multe ori, dacă un angajator nu este familiar în profunzime cu condițiile aplicabile ale legii, pentru obținerea unui aviz de muncă, de angajare sau de ședere temporară sau de lungă durata, se lasă loc unor erori cu consecințe neplăcute. Răspundem in mod flexibil tuturor provocărilor legate de permisele de muncă și ședere, categoriile de vize aplicabile după caz și oferim asistența necesară.
5/5 - (33 votes)