Recrutare Personal Nepal

Recrutăm muncitori calificați din Nepal pentru angajare!

Nepal este o destinație de top pentru recrutarea de forță de muncă non-UE. Lucrătorii nepalezi sunt apreciați pentru angajamentul și abilitățile lor în diverse industrii, de la HoReCa (ospătari, picoli) la bone, lucrători în agricultură, industria alimentară și construcții.

De-a lungul anilor, nepalezii care au ales să lucreze în România au demonstrat un angajament serios și capacitatea de a gestiona situațiile neprevăzute la locul de muncă. Au dezvoltat o predilecție pentru muncă în agricultură, dat fiind că economia națională a Nepalului este în mare măsură bazată pe acest sector. De asemenea, angajarea lucrătorilor nepalezi reprezintă o alegere excelentă în sectorul producției, deoarece sunt cunoscuți pentru responsabilitatea lor și pentru disponibilitatea de a desfășura muncă fizică.

SELECTĂM PERSONAL DIN 8 ȚĂRI DIN ASIA

SERVIM UN SPECTRU VAST DE DOMENII

CONSULTANȚĂ ȘI SERVICII UNIFICATE

Oferim servicii profesionale de selecție a forței de muncă din Nepal!

Dacă dorești să adaugi personal din Nepal echipei tale, suntem aici pentru a te susține cu o gamă completă de servicii, de la procesul inițial de recrutare până la integrarea și adaptarea angajatului în mediul românesc.

Îți propui să recrutezi muncitori din Nepal ?

Conectează-te imediat cu unul dintre consilierii noștri profesioniști!