Recrutare muncitori Asia personal asiatic

Direcții principale

Recrutare forta de munca Asia, Africa, zona Rusiei

„Cum faci să găsești cât mai repede candidatul potrivit? Unde să îi cauți și cum? Cum te asiguri că va fi alegerea potrivită? Avem instrumentele, metodologia și expertiza necesară. Identificăm nu doar un candidat competent și calificat, ci un viitor membru stabil al organizației, asimilabil cu costuri minime.
Perioada actuală a demonstrat cel mai bine cât de vital este să poți absorbi rapid șocul produs de transformări și să îl transformi în oportunități sau schimbări benefice.
Asta încercăm de fapt să facem aici, la Premium HR. Să creăm oportunități, să menținem deschise canale de comunicare și integrare necesare într-o piață a muncii ce determină organizațiile să își regândească strategia constant.”

D.C.,
Project Manager "PREMIUM HR"

Experiență & Soluții de succes

Pas cu pas

Analiza nevoilor

În această prima etapă, are loc o prima discuție ce servește drept sesiune de evaluare a nevoilor organizației. Scopul este să înțelegem cât mai bine cerințele specifice fiecărei companii și cultură organizațională a acesteia, competențele și rolul viitorului membru al echipei, punctele esențiale ce trebuie „bifate” într-un profil de candidat viabil.

Cautarea canditatilor

Odată agregate informațiile esențiale pentru a contura proiectul, echipa Premium HR finalizează un profil de candidat. Procesul este unul complex și nuanțat. Reunește referiri la abilități, trăsături de personalitate, soft-skills etc. Profilul este transmis clientului pentru observații sau validare.

Interviuri

Pentru a găși profilurile potrivite, folosim o baza de dată vastă pe care o îmbunătățim zilnic dar și o căutare proactivă, prin rețeaua de contacte, platforme de social media, alte instrumente.
De obicei, trimitem primele selecții și recomandări într-o perioada de 1 săptămâna până la 10 zile. Metoda și traseul unui interviu poate varia, de la interviuri online la cele directe. Scopul procesului de filtrare este de a elimina din timp acei candidați care cad în afară profilului agreat de client. 

Feedback catre client

Odată ce un candidat trece la etapă superioară, aducem în discuție o posibilă oferta din partea organizației.
Ne asigurăm că aveți toate informațiile pentru a putea lua decizia cea mai bună. Vă oferim, la cerere, recomandări privind beneficiile oferite și alte măsuri de retenție, planul de dezvoltare în carieră pentru respectivul angajat, integrare în organizație.

Recrutare forta de munca Asia

Agentie recrutare muncitori ASIA

Lipsa acută a forței de muncă stabilă, calificată, cu focus pe productivitate și eficientă este un subiect prioritar în agenda angajatorilor. O soluție valida este angajarea muncitorilor străini, iar recrutarea de personal asiatic a devenit o cerință frecvența din partea organizațiilor. O mare parte dintre români au ales să lucreze în străinătate, astfel încât personalul din țări asiatice – in general din spațiul non-UE – este văzut ca o metodă de a acoperi nevoi pe termen lung din cadrul organizației.

Criza personal calificat autohton
Forta de munca locala a migrat considerabil în ultimii ani, lăsând un gol într-un pool de lucrători calificați vitali companiilor
Implicare
Pentru industria bunurilor de larg consum, principala zonă de recrutare externă este cea a Asiei. Personalul calificat provenit din această zona constituie o forță de muncă eficientă, cu randament și productivitate peste media celei locale.
Eficiență
Lucrători proveniți din Vietnam, Sri Lanka, Filipine, Indonezia, Pakistan s.a.m.d., sunt muncitori, conștiin­cioși și responsabili, iar angajatorii români sunt dispuși să lucreze la integrarea acestora. Colaborarea cu o agenție de recrutare personal asiatic experimentată, că Premium HR, facilitează mult tranziția și integrarea acestora.
Stabilitate
Lucrătorii vin de obicei pentru contracte pe perioadă de câțiva ani. Alegem candidați din țări care s-au dovedit a avea un grad ridicat de absorbție raportat la țara gazdă, pentru fiecare domeniu de activitate.
Costuri reduse
Asigurăm în permanență cea mai bună conexiune între angajat și angajator, propunând o soluția viabilă pe termen lung pentru forță de muncă capabilă să facă față cerințelor angajatorilor români. Consultanții noștri vor propune întotdeauna cei mai competenți candidați pentru fiecare domeniu profesional.
Domenii de activitate variate

Resurse de încredere

Recrutare personal Asia pentru orice domeniu de activitate

Domeniile în care companiile românești pot beneficia de forță de muncă din zona Asiei sunt foarte variate. Enumerăm câteva: personal în construcții, personal în restaurante, hoteluri, logistică, lucrători în depozit, lucrători în agricultură, asistență și îngrijire (infirmiere, îngrijire bătrâni), baby-sitting, confecții, industrie grea, șoferi etc. Muncitorii calificați aduși din Asia lucrează eficient în domeniile pentru care sunt recrutați, ajută la dezvoltarea economiei și își vor dovedi devotamentul și seriozitatea încă din primele zile de muncă.

Proces de recrutare administrat de la A la Z

Recrutare AFRICA

Personalul calificat din zona Africii pot acoperi nevoi în domenii diverse ale industriei. Premium HR derulează procesul de identificare a candidaților prin resursele proprii, dar și prin colaborări cu agenții externe care sunt conectate direct și constant la dinamica și caracteristicile forței de muncă locale. Baza de date cu potențiali candidați este extinsă și actualizată continuu.
Identificăm oportunități
Identificare, recrutare personal din zona Africii, suport în obținerea documentației necesare, aducerea în România.

Forta de munca calificata

Recrutare EUROPA -
zona RUSIEI

Premium HR oferă serviciul de Recrutare și Selecție personal din zona Rusiei atât pe perioada determinată, cât și nedeterminată. Ne asigurăm că veți găsi resursa umană potrivită, în toate domeniile de activitate, pentru orice tip de calificări si orice nivel de experiență. Utilizăm toate instrumentele de recrutare (baza de dată proprie, head hunting, rețele de Social Media, târguri de carieră, recomandări, instituții educaționale, instituții cu rol în comunicarea cu expatii sau plasarea forței de muncă la nivel local).

Intrebari Frecvente

Pentru recrutarea de personal din Asia, Africa si zona Rusiei sunt necesari doar cativa pasi pentru a identifica oamenii competenti si calificati pentru a avea un personal pe care sa te poti baza indiferent de situatie. Pentru recrutarea de personal se efectueaza patru pasi simpli: se analizeaza nevoile companiei, se cauta candidatii potriviti pentru postul respectiv conform profilului de candidat, se organizeaza o serie de interviuri cu candidatii selectati si se ofera un feedback catre angajator, astfel incat decizia sa fie in cunostinta de cauza. Angajatorul realizeaza interviul final si, daca toate lucrurile sunt in regula atunci se face contractul individual de munca si i se comunica data si ora la care este asteptat la munca. 

In cazul in care ai nevoie doar de acoperirea atributiilor unor posturi pe termen limitat de timp, atunci ai optiunea de a angaja forta de munca temporara. Aceasta modalitate de selectie si plasare de personal s-a dovedit a fi o solutie foarte benefica pentru companiile unde este nevoie doar pe termen scurt de angajati. Selectia viitorilor angajati se face dintr-o baza de date extinsa unde se poate gasi atat personal calificat cat si necalificat. Rezultatele sunt oferite intr-un timp scurt si cu solutiile cele mai bune. 

Pentru angajatorii care doresc sa testeze daca li se potriveste aceasta solutie de a angaja personal din strainatate pentru ocuparea posturilor, atunci pot sa angajeze forta de munca temporara si sa se asigure ca in acest mod au optat pentru cea mai buna solutie. 

Se asigura in permanenta cea mai buna conexiune intre angajat si angajator, astfel incat solutiile propuse sa fie cele optime si potrivite pentru necesitatile companiei pe termen scurt, mediu sau lung. Forta de munca recrutata prin intermediul unei agentii de profil este cea mai buna solutie pentru angajatorii care au nevoie de muncitori capabili sa faca fata cerintelor angajatorilor romani. 

In functie de numarul de angajati necesari, de solutiile care sunt necesare pentru a acoperi necesarul de forta de munca si de alte astfel de criterii care sunt comunicate prin intermediul serviciilor de consultanta oferite de specialisti, se stabileste un pret corect, fara taxe ascunse. 

Lucratorii selectati pentru interviurile de angajare provin din tari precum Vietnam, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, etc. Sunt oameni constiinciosi si responsabili, atent selectati si dispusi sa lucreze pentru angajatorii romani. Se integreaza bine in mediul organizational si tranzitia este facilitata. Lucratorii sunt interesati de colaborare pe termen lung si sunt dispusi sa lucreze in orice domeniu de activitate. Personalul selectat pe aceasta cale, este solutia cea mai buna pentru a gasi forta de munca necesara care sa acopere posturile vacante din orice firma, de orice dimensiune. Lucratorii isi vor dovedi seriozitatea si vor oferi randament maxim in toate tipurile de atributii care le vor fi oferite. 

Agentie recrutare forta de munca din Asia

Rate this page